Fischer Psychotherapie Rotterdam

Over Giselle Fischer, psychotherapeut in Rotterdam

Sinds 1990 ben ik psycholoog. Na mijn studies psychologie en orthopedagogiek ben ik gaan werken als ontwikkelingspsycholoog voor kind & jeugd bij de GGZ. Daarnaast deed ik de postdoctorale opleiding tot psychotherapeut. Deze opleiding is gericht op het behandelen van volwassenen en kinderen met complexe problematiek. Ik heb me vooral gespecialiseerd in het werken met jong-volwassenen. Sinds 2001 ben ik psychotherapeut en als zodanig geregistreerd in het BIG-register. Daarnaast ben ik ook BIG- geregistreerd GZ-psycholoog.

In 2008 ben ik mijn eigen praktijk gestart waar ik alleen nog volwassenen behandel. In mijn eigen praktijk ben ik beter in staat de tijd en aandacht die nodig is aan mijn cliënten te besteden.

Cliënten vertellen dat ze zich veilig en vertrouwd voelen bij mij, omdat ik toegankelijk ben, betrokken en 100% aandacht voor ze heb. De gesprekken vinden plaats in een ontspannen sfeer. Dit komt ook tot uiting in de praktijkruimte, die een persoonlijke en sfeervolle uitstraling heeft. Ik neem de tijd die nodig is en heb inmiddels zoveel ervaring dat ik snel herken welke problematiek er speelt en wat de beste behandelmethode is.

Ik heb me gespecialiseerd in verschillende behandelvormen, zodat ik je altijd een passende behandeling kan aanbieden.

Giselle-Fischer

Ik volg regelmatig bij-  en nascholingscursussen om mijn kennis actueel te houden en mij in nieuwe behandelmethoden te scholen. Ook houd  ik intervisie-bijeenkomsten met collega’s om te overleggen over behandelingen en om mijn functioneren te verbeteren. Op deze wijze wordt mijn kwaliteit gewaarborgd. Daarnaast ben ik geregistreerd bij diverse beroepsverenigingen en/of vakorganisaties (zie hieronder), waarmee ik ook aan de door deze verenigingen gestelde  kwaliteitseisen voldoe.

Ik wil een afspraak

Samenwerking

Hoewel de praktijk een eenmansbedrijf is, werk ik veel samen met collega’s. Ik heb contacten met Gz-psychologen, psychotherapeuten en psychiaters waar ik zo nodig naar kan verwijzen. Ook kan een collega voor mij waarnemen bij langere afwezigheid. Ik ben aangesloten bij het samenwerkingsverband Aleanza.

Aangesloten bij

nixellogo-LVVPnixelnixelAleanzanixel

LVVP-visitatielogo
BIG geregistreerd Gz.psycholoog (59052416925)
BIG geregistreerd Psychotherapeut (79052416916)