Fischer Psychotherapie Rotterdam

Contact opnemen met G. Fischer Psychotherapie Rotterdam

G. Fischer Psychotherapie
Locatie Heinekengebouw
Crooswijksesingel 50 D
3034 CJ Rotterdam

telefoon: 06 21608896
e-mail: g.fischer@extenzo.nu

Afspraken voor intake & behandeling vinden plaats op dinsdag, donderdag en vrijdag, tussen 9.00 en 14.30 uur.

De praktijk is van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar (mogelijk voicemail) tussen 9.00 en 17.00 uur. Je kunt ook altijd e-mailen of onderstaand contactformulier invullen.

Wachttijden

Ik hanteer geen wachtlijst. Je kunt via het contactformulier informeren of er op dit moment ruimte is voor het aannemen van nieuwe clienten. Als er geen plek is, raad ik je aan contact op te nemen met een andere praktijk.

Wanneer er ruimte is voor een nieuwe client is er geen wachttijd voor een intakegesprek. Er is geen wachtlijst voor de start van de behandeling na het intakegesprek. Deze wachttijden gelden voor alle diagnoses, voor zowel de basis- als de gespecialiseerde GGZ. Wel kan het voorkomen dat er een clientenstop is voor bepaalde zorgverzekeraars. Hiervoor verwijs ik je naar het overzicht onderaan de pagina “vergoeding en regelgeving“.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kan je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
* = verplicht veld

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aangesloten bij

nixellogo-LVVPnixelnixelAleanzanixel

LVVP-visitatielogo
BIG geregistreerd Gz.psycholoog (59052416925)
BIG geregistreerd Psychotherapeut (79052416916)